x

Smeg High-Performance Blender Zwart | BLC01BLMEU | Nieuw in Doos

NIEUW in DOOSKrachtige blender die verschillende texturen van ingrediënten perfect combineert voor uitstekende resultaten in korte tijd

€ 299,99

Omschrijving

NIEUW in DOOS

 

De BLC01 high speed blender mat zwart van SMEG is een uniek en hoogwaardig exemplaar in het assortiment. Dit model is in twee kleuren verkrijgbaar. De high speed blender heeft een krachtige 1400 Watt motor. De strak afgewerkte blender is naast de kleur afgemaakt met geborsteld aluminium.

De high speed blender heeft 9 snelheden en een LCD knop op deze in te stellen. Daarnaast heeft de blender nog automatische functies, voor bijvoorbeeld smoothies, frozen desserts, ice crush, green smoothies en automatisch schoonmaken. De blender is ook voorzien van een handige pulse functie voor ijs.

De kan is gemaakt van Tritan Renew, dit bevat 50% gecertificeerd gerecycled materiaal, en heeft een inhoud van 1,5 l. De blender wordt standaard met enkele accessoires geleverd. Met het automatische programma en de bijgeleverde schoonmaakborstel maak je de blender na gebruik gemakkelijk weer schoon.

Anti-slip
Deksel mt vulopening
9 standen
6 programma's
1400 W
snoerlengte 1 m

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop