x

Samsung Galaxy Watch 6 40mm LTE + WIFI

€ 179,99

Omschrijving

De Samsung Galaxy Watch 6 40mm Grijs is van alle gemakken voorzien. Deze smartwatch vervult prima je alledaagse taken. Zo bekijk je de meldingen van je smartphone, betaal je contactloos via Google Pay en bedien je gemakkelijk je muziek. Ook track je met deze smartwatch meer dan 90 verschillende soorten workouts!

Daarnaast monitort de Galaxy Watch 6 jouw gezondheid. Hij houdt bijvoorbeeld bij of je je dagelijkse gezondheidsdoelen hebt gehaald. Ook meet hij allerlei gegevens over je nachtrust, zodat jij de kwaliteit van jouw slaap kunt verbeteren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop