x

AKAI MPC Studio | Music Production Controller | Compleet | Nette Staat

Het idee van de MPC-workstations, maar dan verpakt als controller voor de MPC-Studio software.

Snelle hands-on bediening.

Qua breedte vergelijkbaar met een laptop, dus goed te transporteren in gangbare laptop-tassen.

€ 129,99

Omschrijving

Productinformatie AKAI MPC Studio
Als het aankomt tot software-aansturing is AKAI toch wel een koploper. Dat bewijzen ze nogmaals met de nieuwe AKAI MPC Studio, de controller die je workflow aanzienlijk zal verbeteren. Loops vanuit je DAW bewerken, choppen tot samples en de meest geweldige beat maken leek nog nooit zo goed mogelijk. De 16 druk-pads (RGB back-lit) kunnen tot wel 8 banks bereiken, hierdoor zijn de opties oneindig en goed te overzien, mede dankzij het kleine LCD scherm. Speel live je beats, maar gebruik de druk-pads ook voor notes en chords. De MPC Studio heeft een Touch Strip-controller voor dynamische realtime besturing en manipulatie van knoppen, schuifregelaars en parameters voor het creëren van uw eigen kenmerkende geluiden.

De veelgeprezen MPC2-software van Akai Professional werkt naadloos samen met MPC Studio. Deze geavanceerde DAW combineert 128-track sequencing-mogelijkheden, real-time time stretching, geavanceerde MIDI-bewerkingsmogelijkheden, VST-compatibiliteit en talrijke plug-in-instrumenten en Insert Effects voor het creëren en masteren van professioneel afgewerkte songs en tracks. MPC2-software heeft een speciale set van plug-ins om de perfecte vocals op te nemen en te produceren met de AIR Vocal Suite inclusief automatische stemafstemming, vocale verdubbeling en vocale harmonisatie. Legendarische plug-in-instrumenten, waaronder AIR Hype, AIR Mellotron, AIR Solina en WayOutWare Odyssey biedt onder andere een overvloed aan geluiden en presets van wereldklasse. Een enorme suite van moderne plug-in Insert Effects, mogelijk gemaakt door AIR Music Tech, inclusief een Limiter, rondt je project muziek af en maakt het mogelijk om de meest geweldige beats te maken!

16 drukgevoelige pads, RGB-achtergrondverlichting
8 banks toegankelijk via Pad Bank-knoppen
Een 360°-push-encoder voor display-navigatie en -selectie
1 multifunctionele 140 mm aanraakgevoelige controller met
met LED-indicatoren
39 speciale functieknoppen met led-achtergrondverlichting
LCD-kleurenscherm
MIDI In/Out met 3.5 mm kabel connector(
Voeding via USB Type-B-poort

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop