x

WMF Kineo messenset | 6-delig | Incl. messenblok | Nieuw in doos

Deze WMF Kineo messenset bestaat uit:Messenblok van bamboe

1 koksmes 20 cm

1 vleesmes 20 cm

1 groentemes 9 cm

1 broodmes 20 cm

1 Keukenschaar

€ 159,99

Omschrijving

Productbeschrijving
De WMF Kineo messenset is betaalbaar, modern en helemaal on-trend. Of je nu een hobbykok of chef bent, een vegetariër of vleesliefhebber; in iedere keuken is het noodzakelijk een aantal verschillende messen te hebben. Tenslotte hebben verschillende ingrediënten vaak een ander mes nodig tijdens de voorbereiding. Een messenset met drie populaire messen is daarom erg handig. Deze 6-delige set bestaat uit: uit een bamboe messenblok, een koksmes, een groentemes, een broodmes, een vleesmes en een keukenschaar. Dankzij de WMF performance Cut technologie afwerking is het lemmet twee keer zo scherp dan de normale standaard (DIN-8442-5) vereist en blijven de messen ook erg lang scherp. Reinig je messen niet in de vaatwasser, zo blijven ze langer scherp.

Deze WMF Kineo messenset bestaat uit:

Messenblok van bamboe
1 koksmes 20 cm
1 vleesmes 20 cm
1 groentemes 9 cm
1 broodmes 20 cm
1 Keukenschaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop