x

Turbo Cuisine en Fry CY7788 | Multicooker | Nieuw in doos

Let op! Dit betreft een NIEUW product.Elders: 299.99

Bij ons 239.99

€ 239,99

Omschrijving

Let op! Dit betreft een NIEUW product.

Elders: 299.99
Bij ons 239.99

Productbeschrijving
Geniet van een uitzonderlijke kookervaring! Ontdek de Tefal Turbo Cuisine & Fry CY7788 Multicooker met airfrydeksel, een speciale app met meer dan 150 recepten en gepersonaliseerde diensten voor eindeloze dagelijkse inspiratie. Geniet van eindeloze mogelijkheden, van smakelijke malse stoofpotten tot krokante goudbruine frietjes. Snel, eenvoudig en altijd lekker: vertrouw op de exclusieve bolvormige technologie van Tefal voor malse en sappige gerechten, en op de Extra Crisp Air-Frytechnologie voor die extra krokante touch!

De belangrijkste kenmerken op een rijtje
Gratis app voor eindeloze inspiratie
Dankzij de gratis app met meer dan 150 heerlijke recepten is koken nog nooit zo eenvoudig geweest!

Snelkoken zonder monitor
Kook tot 3x sneller* met de snelkookfunctie waarbij je geen toezicht hoeft te houden, zodat je meer quality time hebt voor het gezin.

Oneindige kookmogelijkheden
Een multicooker die het allemaal kan, van lichte en knapperige friet tot geroosterd vlees of gegrilde groenten, smaakvolle stoofschotels en zelfs stomen.

Extra krokant maar dan gezonder
Geniet op een gezonde manier van goudbruine en knapperige resultaten - met weinig of geen toegevoegde olie - dankzij het airfryerdeksel met Extra Crisp Air-Fry-technologie.

Malse en sappige maaltijden boordevol smaak
De exclusieve bolvormige technologie van Tefal met een groter verwarmingsoppervlak, betere warmteverspreiding en optimale warmtecirculatie is het geheim van het succes, dag na dag.

Gebruiksvriendelijke bediening
Ontworpen voor een eenvoudige, gebruiksvriendelijke ervaring, de bediening met één knop in combinatie met een aanraakinterface op het airfryerdeksel maakt het een plezier om elke dag te gebruiken.

Eenvoudig opruimen
De hoogwaardige pan met antiaanbaklaag wordt geleverd met een afneembare airfryerdeksel, voor gemakkelijk opruimen, ideaal voor veelvuldig gebruik.

Handig en veilig
Met de stoomontgrendelingsknop kan je veilig met één klik de druk laten ontsnappen zonder in contact te komen met de stoom voor totaal gemak.

Reparatie voor een redelijke prijs - 15 jaar

Ontworpen om gemakkelijk te repareren
Snelle en goedkope levering van onderdelen gedurende minstens 15 jaar
6200 geautoriseerde reparatiecentra wereldwijd
*vergeleken met traditioneel kookgerei met een gas- of elektrisch fornuis

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop