x

Sygonix Koolmonoxidemelder | Interne sensor | Detectie van Koolmonoxide | Nieuw

Sygonix Koolmonoxidemelder Met interne sensor werkt op batterijen Detectie van Koolmonoxide

€ 19,99

Omschrijving

Sygonix Koolmonoxidemelder Met interne sensor werkt op batterijen Detectie van KoolmonoxideMet een 85 dB luide sirene waarschuwt deze Sygnoix koolmonoxidemelder u betrouwbaar voor een verhoogde koolmonoxideconcentratie. Door de kleurloze, geurende en smaakloze koolmonoxidegassen kan deze niet zonder meer door mensen worden waargenomen. Het ontstaat bij de verbranding van koolstofhoudende brandstoffen. Met behulp van de LCD-weergave op de melder kan de actuele CO-concentratie op elk moment worden gecontroleerd. Toepassingsgebied Vooral in woningen en huizen waarin verwarmingen en apparaten zoals een doorstroomboiler, gasboiler en gasfornuis in een gesloten ruimte worden gebruikt, zijn CO-melders bijzonder nuttig. Koolmonoxide kan bijv. door defecte apparaten, geblokkeerde schoorstenen of andere defecte afvoerluchtinstallaties in ruimtes binnendringen en levensgevaarlijke concentraties bereiken. Regelmatig testen Om er zeker van te zijn dat de CO-melder werkt, moet u met behulp van de testknop regelmatig een functietest uitvoeren. Bij een daling van het batterijvermogen zorgt een automatische waarschuwingstoon voor extra veiligheid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop