x

Rowenta Compact Power XXL RO4B11 | Stofzuiger zonder zak

Elders 129.99 Euro

Bij ons 99.99 EuroNieuw Product

€ 99,99

Omschrijving

Elders 129.99 Euro
Bij ons 99.99 Euro

Nieuw Product

Als je op zoek bent naar hoogwaardige huishoudelijke apparaten tegen de beste prijzen, dan is de Stofzuiger Rowenta RO4B11EA 900 W een uitstekende keuze. Deze krachtige stofzuiger biedt indrukwekkende prestaties en wordt geleverd met een uitgebreide selectie van handige functies voor een grondige reiniging van je huis.

Met een vermogen van 900 watt is deze stofzuiger klaar om al het stof, vuil en puin in je huis aan te pakken. Hij is ontworpen voor droog zuigen en heeft geen stofzak nodig, wat betekent dat je kunt genieten van continue zuigkracht zonder onderbrekingen.

De blauwe kleur en het gebruik van metaal geven deze stofzuiger een duurzaam en stijlvol uiterlijk. Het draaghandvat zorgt voor moeiteloos manoeuvreren en verplaatsen door je huis, terwijl de aan/uit-schakelaar gemakkelijk toegankelijk is.

De stofzuiger is uitgerust met een filter om ervoor te zorgen dat de lucht die wordt uitgestoten schoon is, waardoor je kunt genieten van een frisse en gezonde leefomgeving.

De telescopische buis maakt het eenvoudig om de lengte van de stofzuiger aan te passen aan je behoeften, zodat je comfortabel kunt werken. De stofzuiger wordt geleverd met een Soort C EU-stekker voor gebruiksgemak.

Met een geluidsniveau van 75 dB is deze stofzuiger relatief stil, wat zorgt voor een aangenamere reinigingservaring.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop