x

Pioneer DJM-2000 DJ-mixer | Met Garantie!

3 Maanden Garantie

€ 1.199,99

Omschrijving

Getest | 3 Maanden Garantie

Zoek je een mixer die in kracht en prestaties overeenstemt met onze nieuwe CDJ-2000, die dé referentie geworden is in de sector? Zoek maar niet verder.

Deze innoverende mixer werd ontwikkeld met de hulp van diverse internationale DJ's en streeft relevantie na in zowel zijn functionaliteit als zijn bediening, om jou totale creatieve vrijheid te bieden.

Om de steeds verder uitdijende DJ-booth te vereenvoudigen, werd de DJM-2000 ontworpen met de effectentechnologie van de EFX-1000 ingebouwd. Dankzij de zes individuele effectenprocessoren kan je je eigen unieke geluiden creëren in samenwerking met het eerste multi-touchpaneel in de sector: een volledig nieuwe benadering tot mixen.

De draaiknop en de 'Tap-and-Trace'-methodes bieden je een intuïtieve lay-out, waardoor je je aandacht geen moment van het creatieve mixen hoeft weg te halen.

3 nieuwe prestatiemodussen, waaronder MIDI (met vier lay-outs), maken elk DJ-scenario mogelijk.

Geniet van geavanceerde aansluitmogelijkheden. ProDJ Link kan tot 4 CDJ's en 2 rekordbox™-laptops verbinden, waardoor DJ's gemakkelijk hun muziekbibliotheek kunnen delen en van de ene set naar de andere kunnen overgaan. Je kunt bovendien ook snel live-opnames samplen, de statusinformatie (zoals de live on-air status, het kanaalnummer en meer) op aangesloten decks bekijken, en via Cue Link kun je naar rekordbox-tracks luisteren via een specifiek Cue-kanaal.

Sluit je laptop aan en gebruik ook zijn audiosignaal om te mixen. Dankzij de ingebouwde USB-geluidskaart met vier kanalen (omschakelbaar naar drie kanalen aan 24-bit) is dat makkelijker dan ooit tevoren.

De DJM-2000 maakt gebruik van een gebalanceerde outputversterker en zijn uiterst discrete ontwerp maakt het mogelijk de geluidskwaliteit op elke bandbreedte aan te passen. We streefden naar het ideale clubgeluid door een geluid te creëren tot in de diepste details van hoe geluid resoneert.

Zijn functionaliteit, zijn aansluitmogelijkheden en zijn kwaliteit maken van de DJM-2000 de ultieme clubmixer.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop