x

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 | Nieuw in Doos

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 | Nieuw in Doos

€ 279,99

Omschrijving

LET OP! Dit Betreft een NIEUW Ongeopend product!

Ontdek de perfecte combinatie van snelheid, elegantie en geavanceerde LEGO bouwtechnieken met de LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143, nu beschikbaar bij Used Products Woerden! Dit adembenemende model is een ode aan de ingenieuze techniek en het iconische ontwerp van Ferrari, verpakt in een uitdagende bouwervaring die LEGO en autosportfans zeker zal bekoren.

De LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 is een meesterwerk dat elk detail van het echte supercar-wonder vastlegt. Met zijn realistische functies, zoals een werkend stuur, een V12-motor met bewegende zuigers en authentieke aerodynamische contouren, biedt dit model een ongeëvenaarde bouwervaring en een schitterende blikvanger eens voltooid.

Of je nu een fervent LEGO verzamelaar bent, een Ferrari-liefhebber, of op zoek naar het volgende indrukwekkende project, de LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143 belooft uren bouwplezier en is een prachtige aanvulling op elke verzameling.

Bij Used Products Woerden koop je deze gloednieuwe set in de originele verpakking. Mis deze kans niet om een stukje van de legendarische Ferrari-geschiedenis in huis te halen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop