x

Le creuset Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer | Rond 22 cm 3,3 Liter | NIEUW

Le creuset Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer

Rond 22 cm 3,3 Liter

NIEUW in verpakking

€ 149,99

Omschrijving

Ontdek de Klassieke Elegantie en Ongeëvenaarde Kwaliteit van de Le Creuset Braadpan

Bent u op zoek naar het perfecte keukenhulpmiddel dat stijl combineert met functionaliteit? Zoek dan niet verder dan de gloednieuwe Le Creuset Braadpan in Geëmailleerd Gietijzer. Dit prachtige stuk is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een essentieel item voor iedereen die graag kookt.

Productspecificaties:
- Model: Rond
- Diameter: 22 cm
- Inhoud: 3,3 Liter
- Materiaal: Geëmailleerd Gietijzer
- Staat: NIEUW in verpakking

De Le Creuset Braadpan is vervaardigd van hoogwaardig geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimaal kookresultaat. Of u nu stoofschotels, soepen of broden wilt maken, deze pan is uw ideale partner in de keuken.

Met een inhoud van 3,3 liter en een diameter van 22 cm is deze pan perfect voor zowel kleine gezinnen als het bereiden van maaltijden voor gasten. Dankzij het tijdloze design en de duurzame constructie is deze pan niet alleen praktisch, maar ook een sieraad voor uw keuken.

 

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop