x

KitchenBrothers Slowjuicer Wit | Juicer | 4 Standen | 450ml | NIEUW in DOOS

NIEUW IN DOOSProductbeschrijving

Wil jij de kunst van het slowjuicen naar een hoger niveau tillen? Dan is deze KitchenBrothers slowjuicer echt wat voor jou. Met behulp van de twee verschillende standen haal je de maximale voedingswaarde uit elke soor

€ 64,99

Omschrijving

NIEUW IN DOOS

Productbeschrijving
Wil jij de kunst van het slowjuicen naar een hoger niveau tillen? Dan is deze KitchenBrothers slowjuicer echt wat voor jou. Met behulp van de twee verschillende standen haal je de maximale voedingswaarde uit elke soort groente of fruit. Pers de heerlijkste groente- en fruitsapjes en neem deze vervolgens overal mee naartoe in de 2 meegeleverde reisflessen. Omdat de slowjuicer van KitchenBrothers weinig geluid maakt, kan je deze prima ‘s ochtends gebruiken. Bestel nu deze geavanceerde slowjuicer van KitchenBrothers voor jouw dagelijkse vitaminen!

Jouw voordelen
Twee snelheidsstanden
LED display
Maximaal behoud van voedingswaarde
Maximale sap opbrengst (90%)
Minimale oxidatie (slechts 3%)
Inclusief receptenboek
Laag geluidsniveau (70 dB)
BPA-vrij
Slowjuicer vs. Sapcentrifuge
In tegenstelling tot een sapcentrifuge perst de slowjuicer op lage snelheid de ingrediënten door een persschroef heen. Hierdoor behoud je de voedingswaarde van je groente en fruit. Ook blijft de celstructuur van alle vitaminen, enzymen en mineralen blijven intact. Je krijgt minder schuim en meer sap. Omdat de slowjuicer op lage snelheid en koud perst ontstaat er weinig oxidatie. Zo is je sapje langer houdbaar. Daarbij zijn slowjuicers een stuk stiller dan sapcentrifuges (~70dB vs. ~90dB). Wel zo fijn ‘s ochtends!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop