x

HARMAN KARDON Citation ONE Zwart | Nieuw in doos

Dit betreft een NIEUW Product

€ 169,99

Omschrijving

Dit betreft een NIEUW Product

Geniet van geweldig geluid met de zwarte Harman Kardon Citation ONE. Deze stijlvolle, compacte speaker past in elke kamer en is naadloos met andere Citation-speakers te combineren voor een uitgebreid multiroom-audiosysteem.
Helder geluid in elke kamer
Ga voor glasheldere muziek in alle hoeken van je huis met de Harman Kardon Citation ONE. Sluit deze stijlvolle speaker eenvoudig aan op elk stopcontact en luister non-stop naar je favoriete nummers. Bovendien creëer je moeiteloos multiroom-geluidssysteem door meerdere speakers te combineren. Zo speel je naadloos dezelfde muziek af in je hele huis of kies je makkelijk voor verschillende kamers verschillende nummers. Zet daarnaast 2 of meer speakers in dezelfde ruimte voor indrukwekkend stereogeluid. Mix en match dus verschillende speakers en maak een opstelling voor HD-audio die helemaal bij jou past.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop