x

Gardena 3,6V grasschaar / buxusschaar ClassicCut 12cm

Maximale takdikte: 28 mm

Energiebron:Accu/batterij

€ 49,99

Omschrijving

Maximale takdikte:28 mm
Energiebron:Accu/batterij

Gardena
De Accu Gras- & Buxusschaar ClassicCut Li van GARDENA helpt je je gazonranden nauwkeurig te maaien en prachtig afgewerkte struiken en kleine heggen te verkrijgen. De set bevat een 8 cm breed grasmes en een 12 cm lang buxusmes. De precisiegeslepen messen met antikleeflaag blijven langdurig scherp en zorgen voor een exacte, nette snede. Het grasmes is een in Duitsland vervaardigd kwaliteitsproduct. Dankzij zijn smalle ontwerp en ergonomische handgreep, past de gras- en buxusschaar makkelijk in je hand en is hij gemakkelijk te hanteren. Het laag gewicht van 550 gram laat je maaien zonder moe te worden. Je kan de messen snel en gemakkelijk verwisselen met een druk op de knop, om de gras-schaar in een buxus-schaar te veranderen. De accu gaat ongeveer 50 minuten mee, wanneer volledig opgeladen. Het led-display toont je op elk moment de laadstatus van de accu. Je kan de inbegrepen USB-C-kabel gebruiken om te laden. Een handige, los verkrijgbare accessoire is de telescopische steel met wielen (art.nr. 9859-20). Hiermee kan je gazonranden maaien zonder dat je hoeft te bukken. Passion powered by GARDENA. Accugereedschap waarmee je je creativiteit de vrije loop kan laten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop