x

Fresh n rebel Rockbox Bold XS | Draadloze luidspreker

Fresh n rebel Rockbox Bold XS | Draadloze luidspreker

€ 29,99

Omschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en geluid met de Fresh n rebel Rockbox Bold XS Draadloze Luidspreker, nu verkrijgbaar bij Used Products Woerden! Deze compacte, maar krachtige luidspreker is uw ideale muzikale metgezel, waar u ook bent. Met zijn draadloze Bluetooth-technologie kunt u moeiteloos verbinding maken met uw smartphone, tablet of laptop, en genieten van uw favoriete nummers in premium kwaliteit.

Dankzij het robuuste en waterbestendige ontwerp is de Rockbox Bold XS perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Of u nu thuis ontspant, een feestje host of geniet van een dagje uit, deze luidspreker levert altijd en overal uitstekende geluidskwaliteit. De langdurige batterij zorgt ervoor dat u urenlang van ononderbroken muziek kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen.

En dat is niet alles - bij aankoop van de Fresh n rebel Rockbox Bold XS bij Altijdgoedkoper geniet u van 3 maanden garantie, zodat u met volledige gemoedsrust kunt shoppen. Dit product is nieuw, wat betekent dat u de eerste zult zijn om deze fantastische luidspreker te ervaren.

Waarom wachten? Voeg nu de Fresh n rebel Rockbox Bold XS toe aan uw audiosetup en til uw luisterervaring naar een hoger niveau.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop