x

DistinQ® Slowjuicer met Pulpcontainer | 2 standen Soft en Hard | Zwart | NIEUW

NIEUW IN DOOSWil je van iedere groente- of fruitsoort een heerlijke smoothie maken zonder dat het veel tijd hoeft te kosten? Dan is de slowjuicer van DistinQ® de ideale uitkomst! De machine is speciaal ontworpen met twee (2) verschillende snelheden en

€ 64,99

Omschrijving

NIEUW IN DOOS

Productbeschrijving

Wil je van iedere groente- of fruitsoort een heerlijke smoothie maken zonder dat het veel tijd hoeft te kosten? Dan is de slowjuicer van DistinQ® de ideale uitkomst! De machine is speciaal ontworpen met twee (2) verschillende snelheden en het heeft een slow-speed motor, zodat de vitamies, vezels en andere voedingstoffen van de fruit- of groente soort behouden blijven. Hierdoor kan je keer op keer genieten van een smaakvol en rijkgevuld sapje.

 

De slowjuicer is voorzien van een scheidingfunctie, zodat de sap en pulp van elkaar worden gescheiden, waardoor het de zuiverhuid verhoogt. Daarnaast heeft de slow-speed motor een maximale snelheid van 80 tpm, wat resulteert in een zeer laag decibel van slechts 60, zodat je op ieder gewenst moment een vruchtensapje kan maken zonder dat je anderen stoort. De omgekeerde rotatiefunctie zorgt er vervolgens voor dat verstoppingen worden voorkomen en dat je het gemakkelijk kan schoonmaken.

 

Waarom de DistinQ slowjuicer:

 • Geschikt voor alle soorten fruit en groenten
 • Beschikt over twee (2) verschillende snelheden
 • Vitamines, vezels en andere voedingstoffen blijven behouden
 • Slow-speed motor voor een muisstille werking
 • Scheidingfunctie voor een hogere zuiverheid
 • Omgekeerde rotatiefunctie om verstoppingen te voorkomen
 • Zeer gemakkelijk en snel te reinigen (vaatwasser bestendig)
 • Kwalitatief hoogwaardig materiaal en duurzaam in gebruik

 

Geschikt voor alle soorten groenten en fruit

De slowjuicer is uitgerust met maar liefst twee (2) verschillende snelheden, waardoor het uitermate geschikt is voor alle soorten groenten en fruit. Hierdoor kan je het gebruiken voor bijvoorbeeld het centrifugeren van selderij, bladgroenten, bieten, wortelen, appels, sinaasappels, gember en watermeloen.

 

Stille motor en muisstil in gebruik

De slowjuicer van DistinQ beschikt over een slow-speed motor met een maximale van snelheid van 80 tpm. Dit zorgt voor een laag geluidsniveau van slechts 60 decibel, wat resulteert in een muisstille en aangename werking. Dit biedt de mogelijkheid om iedere dag een verse sap aan je dieet toe te voegen zonder anderen te storen.

 

Optimaal behoudt van voedingstoffen

De slimme juicer beschikt over een motor met een zeer lage snelheid van 80 RPM, waardoor het fruit en groenten fijnmaalt zonder dat er onnodig veel vitamines, vezels en andere voedingstoffen verloren gaan. Daarnaast heeft het een scheidingfunctie, zodat de sap en pulp wordt gescheiden, wat zorgt voor een hogere zuiverheid.

 

Eenvoudig en snel te reinigen

De onderdelen van de slowjuicer kan je gemakkelijk en snel loskoppelen om het vervolgens grondig te kunnen schoonmaken. Na het demonteren kan je de onderdelen reinigen door middel van een borstel met kraanwater of een vochtige doek. Ook is het volledig vaatwasser bestendig, zodat het je geen tijd of moeite hoeft te kosten.

 

100% Klanttevredenheid met DistinQ

Wij vinden het van groot belang dat klanten tevreden zijn met de sapcentrifuge, waardoor wij 100% klanttevredenheid bieden. Ben je niet tevreden met je aankoop of heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we gezamenlijk naar een passende oplossing!

 

Wat zit er in de verpakking:

 • 1x DistinQ® Slowjuicer
 • 1x Nederlands- en Engelstalige handleiding
 •  

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop