x

Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens | Zwart | NIEUW Met Garantie

Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens

Zwart

NIEUW Met Garantie

€ 89,99

Omschrijving

Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens
Zwart
NIEUW Met Garantie

De Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens is een compacte en betaalbare prime lens die geschikt is voor zowel portretten als algemene fotografie. Met een vaste brandpuntsafstand van 50mm biedt deze lens een natuurlijk perspectief en een mooie bokeh. De lens is uitgerust met een STM-motor die zorgt voor een soepele en stille autofocus, wat het ideaal maakt voor video-opnames. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een duurzame metalen vatting voor langdurig gebruik. Met de Canon EF 50mm f/1.8 STM Lens krijgen gebruikers een hoogwaardige lens die perfect geschikt is voor een breed scala aan fotografie- en videoprojecten.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop