x

Behringer XENYX X1222USB | 12-kanaals Analoge Mixer | Mengpaneel | Nette Staat

VOLLEDIG GETEST EN WERKENDDe Behringer XENYX X1222USB analoge mixer levert geluidsprestaties van topkwaliteit dankzij 6 geïntegreerde microfoonvoorversterkers en kanaal EQ's die zijn afgeleid van klassieke Britse tonen uit de jaren '60 en '70. Er zijn

€ 179,99

Omschrijving

VOLLEDIG GETEST EN WERKEND

De Behringer XENYX X1222USB analoge mixer levert geluidsprestaties van topkwaliteit dankzij 6 geïntegreerde microfoonvoorversterkers en kanaal EQ's die zijn afgeleid van klassieke Britse tonen uit de jaren '60 en '70. Er zijn vier compressors op studioniveau met één knop voor eenvoudig gebruik, terwijl de 3-bands EQ's zorgen voor een warm en muzikaal geluid.

De XENYX X1222USB beschikt over een ongelooflijke 16 aanpasbare effect presets waaronder reverb, chorus, delay en nog veel meer. Met een ingebouwde stereo USB-interface kun je je mixer rechtstreeks op je computer aansluiten om muziek op te nemen en te mixen dankzij de meegeleverde aanvullende software.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop
  • Riverty in de webshop