x

Arlo Essential Indoor Camera Wit

Arlo Essential Indoor Camera Wit | NIEUW Met Garantie

€ 79,99

Omschrijving

Arlo Essential Indoor Camera
Wit
Nieuw ongeopend

De beveiligingscamera voor binnen waarmee u uw huis van binnenuit kunt beschermen. Met Arlo Secure abonnement kan uw binnencamera met Wi-Fi mensen onderscheiden van huisdieren, zodat u zelf kunt kiezen wat de camera in de gaten houdt, in een heldere resolutie van 1080p. Ontvang direct waarschuwingen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd en activeer de ingebouwde sirene als u indringers ziet of gebruik tweewegaudio om ze af te schrikken. De camera bevat ook een instelbaar lensscherm, zodat u de camera eenvoudig kunt afschermen voor een volledige controle over uw privacy. De Arlo Essential Indoor Camera wordt aanbevolen door beveiligingsexperts en is compact om eenvoudig binnenshuis te plaatsen. Dankzij de gemakkelijke installatie waarbij u de camera alleen hoeft in te pluggen en de directe verbinding met Wi-Fi, is het eenvoudig om uw huis continu van binnenuit te beveiligen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop