x

Aigostar Joyslow 30ZRH | SlowJuicer met Receptenboek | Sapcentrifuge | Zwart

NIEUW IN DOOSAls je van fruitsapjes en/of groentesapjes houdt is de Aigostar Joyslow een goede keus. Deze slowjuicer maakt gebruik van een motor met lage snelheid (70rpm) voor fijn persen. De originele sap wordt geëxtraheerd en geeft een hoge sapopbre

€ 64,99

Omschrijving

NIEUW IN DOOS

Als je van fruitsapjes en/of groentesapjes houdt is de Aigostar Joyslow een goede keus. Deze slowjuicer maakt gebruik van een motor met lage snelheid (70rpm) voor fijn persen. De originele sap wordt geëxtraheerd en geeft een hoge sapopbrengst met behoud van actievere enzymen en minder oxidatie, waardoor het je fruit en/of groentesap rijk is aan voedingswaarde en gemakkelijk weg te drinken is.

Slow juicer voor groenten en fruit
De Aigostar Joyslow slowjuicer heeft een extractieschroef met meerdere segmenten en een innovatieve 7-spiraal die sap extraheert en het maximale sap haalt uit alle soorten fruit en groenten: zowel harde als bladgroenten. Maak sapcombinaties met appels, gember, selderij, wortelen, kool etc. Voor meer inspiratie zit er ook een receptenboekje bij om alles uit deze slowjuicer te halen.

Maximale voedingsstoffen en minimale oxidatie
Door de snelheid van 70rpm die handmatig persen imiteert, wordt er voorkomen dat voedingsstoffen tijdens het persproces worden vernietigd. Het mechanisme warmt niet op wat oxidatie voorkomt. Hierdoor worden meer vitamines en natuurlijke enzymen gespaard gebleven. Indien gewenst zou je ook het vruchtvlees kunnen scheiden van het sap met de meegeleverde zeef.

Veilige en stille werking
Doordat de Aigostar Joyslow is uitgerust met slimme beschermingschips, stopt hij elke 20 minuten automatisch om oververhtting te voorkomen. De motor van 150W werkt op minder dan 60 dB. Geniet dus van het persen van voedzame sapjes zonder de vervelende geluiden van traditionale juicers.

Omgekeerde functie, gemakkelijk schoon te maken
Met de handige achterwaartse persfunctie is het makkelijk om sap te blijven persen als je ingrediënten vast komen te zitten. De Joyslow slowjuicer is eenvoudig te monteren en schoon te maken. De losse onderdelen (behalve de zeef!) zijn vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij.

Kenmerken:

  • Vermogen: 150W
  • Snoerlengte: 0.9M
  • Capaciteit: 700ml sapbeker en pulpbeker
  • Achterwaartse persfunctie
  • Inclusief receptenboekje
  • Losse onderdelen (behalve de zeef!) zijn vaatwasmachinebestendig

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Woerden.

Used Products Woerden
Sint Jansteeg 2
3441BV Woerden

Telefoon: 0348-769048
WhatsApp: 06-26622559

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop